Головна » Архів матеріалів

21 жовтня 2016 року  на базі Іванівської гімназії  гімназії відбулося засідання школи активу «Розвиток лідерських якостей особистості  в процесі роботи органів шкільного самоврядування», на якому були присутні  представники прес-центрів   органів шкільного самоврядування.

Юнкори   пізнали  багато цікавого щодо створення та випуску   друкованих видань, створювали  самі  шкільну газету, редагували текст   статті, складали віршики за даними словами.  Ці заняття  допомагають учням виявити свої творчі здібності, вчать школярів працювати в колективі, що дуже важливо для  майбутнього вибору професії.

Переглядів: 325 | Додав: cdt | Дата: 26.10.2016

Моя Україна- широкі простори

Поля  і левади, долини і гори

Молитва  і пісня, і слово натхнення

Наша праця  і талант, Україно, для тебе!!!

       18 жовтня 2016 року  комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» на базі Іванівської гімназії відбувся фестиваль-конкурс  патріотичної пісні  та поезії  «Ти навіки у серці, моя Україно!» В ньому взяли участь учнівські колективи, окремі виконавці з 11 загальноосвітніх навчальних закладів.  Фестиваль-конкурс проходив  у номінаціях «Вокал», «Художнє читання».

      У номінації «Вокал»  яскравими були виступи хору Трохимівської загальноо ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: cdt | Дата: 19.10.2016

Відомо, що за Козацької доби державотворчі процеси на українських землях були  найпослідовнішими і дали світові перші зразки демократичного устрою суспільства, а на історичну арену вийшла велика кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності, які сповідували кращі принципи  європейського лицарства та глибоко шанували українські народні традиції і звичаї.  

15  квітня 2016 року  комунальним закладом  «Іванівський Центр дитячої  творчості» на базі Іванівської гімназії  проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. На гру були запрошені бійці військової бригади, що тимчасово д ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: cdt | Дата: 18.04.2016

    

 

Кажуть хлопці, що  сама я наче квіточка, 

 що пливуть мої слова як та річечка,

що душа моя співає мов сопілочка

а я просто українка, україночка

       

         Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі, в селі, в місті, в країні  відзначається свято – Міжнародний  день 8 Березня.   Прекрасним і ніжним словом Берегиня назвали наші пращури жінку. У цьому слові влучно відбилося її божественне при ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: cdt | Дата: 02.03.2016

26 лютого 2016 року на базі Іванівської гімназії відбувся семінар керівників шкільних музеїв та відповідальних за патріотичне виховання в навчальних закладах.

Переглядів: 487 | Додав: cdt | Дата: 29.02.2016

           6 грудня ми відзначатимемо День Збройних сил України. Це – свято  чоловіків, юнаків, які відслужили в армії, і тих, хто про це  тільки мріє. Багато юнаків пов’язують своє майбутнє з військом, тобто хочуть стати військовими. До цієї знаменної дати  на базі Іванівської гімназії відбулося військово-патріотичне спортивне свято «Козацькому роду-нема переводу!». Гостями заходу стали бійці 80-ї аеромобільної бригади. Розпочалося свято гімном України.

 У козацьких забавах приймали  участь дві команди. Команда  «Джура» (учні 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району) та команда «Січові стрільці» (бі ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: cdt | Дата: 07.12.2015

На даному етапі формування громадянського суспільства в нашій державі на чільному місці знаходиться проблема виховання громадянина України, здатного жити в правовій державі.
     Сучасна демократія вимагає від особи не лише знання правових основ, законів та законодавчих норм, а й політичної активності, усвідомлення нею власної ролі і значення у житті суспільства та відповідальності за долю своєї держави. 
     З метою  правової освіти  учнівської молоді, виховання   поваги до законодавства України, розвитку творчого мислення   у листопаді 2016 року комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» проведено щорічну  гру «Брейн-ринг з правознавства». В ній взяли участь учні 10-11 класів Іванівської гімназії, Воскресенської, Новодмитрівської, Новосемені ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: cdt | Дата: 30.11.2015

 

 

 

 

Є край, де найкращі у світі пісні

 І цвітом чарує калина

 Де сонечко  вперше всміхнулось мені

Де дім мій – моя Україна!

 

... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: cdt | Дата: 17.11.2015

 Відповідно до плану роботи комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості» 30 жовтня 2015 року  на базі Іванівської гімназії проведено районний  інтелектуальний конкурс «Найрозумніший».
   В ньому прийняли участь    Беник Карина, учениця Воскресенської  ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Герасимов Єгор  з Фрунзенської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  Лацко Діана, учениця Дружбівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Романенко Ігор з Нововасилівського НВК,  учень Новосеменівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Капушев Алан, Ігітян Карина з Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Дідик Дмитро  з Трохимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Долматович Яна, учениця Новодмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступнеів та  Подоляк Артем з Іванівської гімназії.
& ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: cdt | Дата: 30.10.2015

          У зв’язку  з відзначенням 27 вересня  Міжнародного Дня туризму ,   з метою пропаганди  серед учнівської молоді туризму  як   цікавого  і корисного  виду  активного відпочинку  з 21 по 27 вересня поточного року   проведено тиждень туризму  і краєзнавства. Учням Іванівської гімназії, Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, вихованцям гуртків запропоновані  туристська естафета, краєзнавча вікторина «Моя Херсонщина»,  веселі конкурси та змагання.

 

Переглядів: 461 | Додав: cdt | Дата: 30.09.2015

« 1 2 ... 19 20 21 22 »