Головна » 2015 » Листопад » 30 » Правовий брейн-ригн 2015р
17:07
Правовий брейн-ригн 2015р

На даному етапі формування громадянського суспільства в нашій державі на чільному місці знаходиться проблема виховання громадянина України, здатного жити в правовій державі.
     Сучасна демократія вимагає від особи не лише знання правових основ, законів та законодавчих норм, а й політичної активності, усвідомлення нею власної ролі і значення у житті суспільства та відповідальності за долю своєї держави. 
     З метою  правової освіти  учнівської молоді, виховання   поваги до законодавства України, розвитку творчого мислення   у листопаді 2016 року комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» проведено щорічну  гру «Брейн-ринг з правознавства». В ній взяли участь учні 10-11 класів Іванівської гімназії, Воскресенської, Новодмитрівської, Новосеменівської, Любимівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Гра проходила  в два тури: відбірковий  і фінал. 

    За найбільшою кількістю набраних балів переможцями відбіркового туру стали команди правознавців  Новодмитрівської, Любимівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів та Іванівської гімназії, які зустрілися  у фіналі.  Переможцем гри стала команда Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце посіла команда Іванівської гімназії, ІІІ- Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможців нагороджено грамотами комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості»

Переглядів: 394 | Додав: cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0