Головна » 2015 » Грудень » 7 » Козацькому роду-нема переводу!
11:01
Козацькому роду-нема переводу!

           6 грудня ми відзначатимемо День Збройних сил України. Це – свято  чоловіків, юнаків, які відслужили в армії, і тих, хто про це  тільки мріє. Багато юнаків пов’язують своє майбутнє з військом, тобто хочуть стати військовими. До цієї знаменної дати  на базі Іванівської гімназії відбулося військово-патріотичне спортивне свято «Козацькому роду-нема переводу!». Гостями заходу стали бійці 80-ї аеромобільної бригади. Розпочалося свято гімном України.

 У козацьких забавах приймали  участь дві команди. Команда  «Джура» (учні 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району) та команда «Січові стрільці» (бійці 80-ї аеромобільної бригади). Спортивно-розважальні змагання між юнаками та бійцями складалися з представлення команд  та конкурсів на спритність, ерудицію, силу.

             Конкурсна програма була прикрашена номерами художньої самодіяльності у виконанні  учениць 8-Б класу Червоної Олександри, Левчук Анастасії, Бачуріної Єлизавети (керівник Дереза Г.М.) та хореографічного гуртка «Ритм» комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості»  (керівник Юрова І.М.). 

             Учні навчальних закладів району підготували для бійців чимало подарунків:малюнки, листи,обереги, а також продукти харчування.

             Наприкінці заходу директор комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості»  М.І. Пташнік привітала бійців та юнаків зі святом і вручила команді «Січові стрільці» грамоту за перемогу.

Переглядів: 413 | Додав: cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0