Головна » Архів матеріалів

ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПОЗАШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ "ДЖЕРЕЛО ТВОРЧОСТІ"

... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: cdt | Дата: 30.09.2015

УВАГА КОНКУРС !!!

 

       З метою формування позитивного іміджу Херсонщини та Українського приморя  як туристично привабливого  регіону, пошуку впізнаваного стилю сувенірної продукції, що відображає колоритність Північної Таврії, популяризації нових виробів майстрів художніх промислів, ремесел  департаментом зовнішньоекономічної діяльності, туризму і курортів Херсонської обласної державної адміністрації  оголошено проведення  відкритого  обласного конкурсу на розробку кращої сувенірної продукції  «ТАВРІЙСЬКИЙ СУВЕНІР»

  У зв’язку з цим просимо проінформувати  зацікавлених осіб,  місцевих майстрів  про проведення конкурсу.

  І ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: cdt | Дата: 23.09.2015

         11  вересня 2015 року  на базі Іванівської гімназії відбулося засідання  школи  активу учнівського самоврядування. На ньому  розглянуто моделі учнівського  шкільного самоврядування Іванівської гімназії та Любимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  з метою розвитку в учнів активності, виховання  поваги один до одного та вміння працювати в колективі проведено   ділову гру «Колектив починається з тебе». 

             

     

 

Переглядів: 338 | Додав: cdt | Дата: 14.09.2015

З метою розвитку духовно-моральних цінностей особистості засобами мистецтва, виявлення та сприяння розвитку  творчих здібностей учнів в галузі художньо-естетичної творчості протягом березня – квітня  2015 року в районі проходив  І –  й (районний) етап обласного огляду дитячо-юнацької художньої творчості «Таврійський барвограй».  В ньому взяли участь  танцювальні, вокальні, фольклорні колективи та окремі виконавці загальноосвітніх  навчальних закладів та  КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості». 21 квітня  поточного року відбувся звітний концерт переможців  районного етапу  конкурсу. На сцені КЗ «Районний будинок культури» виступили  неодноразові переможці  обласного  етапу  хор Іванівської гімназії (керівник Дереза Г.М.),  вокальний ансамбль «Калинонька» з Воскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Мовчан.О.О.), вокальний ансамбль КЗ «Ів ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: cdt | Дата: 30.04.2015

Відповідно до плану роботи відділу освіти та  комунального закладу  «Іванівський центр дитячої творчості» на 2015 рік з метою розвитку популяризації туризму та краєзнавства серед учнівської молоді 28 квітня 2015 року  проведено районні змагання  зі спортивного туризму та краєзнавства.

      В змаганнях  з краєзнавства  взяли участь  10 команд (Благодатненська, Воскресенська, Іванівська №2, Любимівська, Новосеменівська, Першотравнева, Трохимівська, Шотівська загальноосвітні школи  І-ІІІ ступенів, Іванівська гімназія, Нововасилівський НВК).

     Краєзнавці  випробували свої знання  у вікторині з екологічного, історичного, географічного та етнографічного краєзнавства, зі знання топографічних знаків та  населених  пунктів  Херсонщини (позначення на контурних картах  районних центрів та міст Херсонської області). За підсумками всіх конкурсів  ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: cdt | Дата: 30.04.2015

     З метою  виховання в підростаючого покоління  патріотизму, любові до рідного краю, підготовки юнаків до військової служби та захисту своєї  Батьківщини, формування у молоді мужності, сміливості, дисциплінованості та ініціативності  14 жовтня 2015 року  на базі Іванівської гімназії проведено І (районний етап) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура).

     В грі взяли участь  команди з 13 навчальних закладів: Іванівської гімназіі, Нововасилівського НВК, Благодатненської, Воскресенської, Дружбівської, Іванівської №2, Любимівської, Новодмитрівської, Новосеменівської, Першотравневої, Трохимівської, Фрунзенської, Шотівської загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів. Учасники гри  пройшли випробування з фізичної  та медичної підготовки, цивільної оборони,  продемонстрували знання та вміння з стройової підготовки та стрільби з пневматичної ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: cdt | Дата: 15.04.2015

Відповідно до плану  роботи відділу освіти та  КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості»  на  2014 рік з метою  розвитку творчих здібностей, виховання патріотизму та любові до рідного краю, бажання берегти  національну культуру 27 лютого поточного     року КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості на базі Іванівської гімназії проведено конкурс   «Таврійська красуня». В конкурсі взяли участь  Васил’єва Юлія (Шотівська загальноосвітня школа),  Даніеляк Жання  з Фрунзенської загальноосвітньої школи,Попова Анна (Нововасилівський НВК), Потапова Влада з Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2,  Смородинська Яна, учениця Дружбівської загальноосвітньої школи, Нікітіна Тетяна з Іванівської гімназії,  Ігітян Карина  з Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Крилова Яна, учениця Трохимівської загальноосвітньої школи, Єрмілова Любов (Воскресенська загальноо ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: cdt | Дата: 02.03.2015

Відповідно до плану роботи КЗ «Іванівський центр дитячої творчості» на 2014 рік  у зв’язку із відзначенням Міжнародного Дня захисту дітей

 01 червня 2014 року  на базі Іванівської гімназії  проведено свято «Добрим сміхом нехай сміються діти». Всіх присутніх привітали зі святом голова районної державної адміністрації О.В. Бабуцький та начальник відділу освіти Л.І. Шикуленко. Діти приймали участь у  розвагах  та конкурсах, відгадували загадки, співали пісні та розповідали вірші.

Переглядів: 373 | Додав: Admin | Дата: 17.10.2014

Відповідно до плану роботи КЗ «Іванівський центр дитячої творчості» на 2014 рік   з метою активного дозвілля школярів та популяризації дитячого туризму 05 червня 2014 року  в парку селища Іванівка проведено змагання юних туристят серед учнів 2-4 класів шкіл смт Іванівка. У змаганнях прийняли участь  команда «Живчик» (Іванівська гімназія) та команда «Усмішка» (Іванівська ЗОШ І-ІІІ ступенів№2). Учасники змагань  підготували назви, емблеми , девізи команд, привітання.  Самі змагання  складалися з  етапів: «Кочки», «Завал», «Гаті», «Маятник», Паралельні перила». Також до змагань включені цікаві конкурси «Розвяжи вузол» та «Робін Гуд». Закінчилися змагання  піснями на туристську тематику, які  підготували  учасники змагань. Команди-учасниці змагань нагороджені грамотами КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості» ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: Admin | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22