Головна » 2015 » Квітень » 15 » Гра "Джура" 2015
16:32
Гра "Джура" 2015

     З метою  виховання в підростаючого покоління  патріотизму, любові до рідного краю, підготовки юнаків до військової служби та захисту своєї  Батьківщини, формування у молоді мужності, сміливості, дисциплінованості та ініціативності  14 жовтня 2015 року  на базі Іванівської гімназії проведено І (районний етап) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура).

     В грі взяли участь  команди з 13 навчальних закладів: Іванівської гімназіі, Нововасилівського НВК, Благодатненської, Воскресенської, Дружбівської, Іванівської №2, Любимівської, Новодмитрівської, Новосеменівської, Першотравневої, Трохимівської, Фрунзенської, Шотівської загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів. Учасники гри  пройшли випробування з фізичної  та медичної підготовки, цивільної оборони,  продемонстрували знання та вміння з стройової підготовки та стрільби з пневматичної гвинтівки, взяли участь у конкурсі «Транспортування потерпілого», показали свої знання  з історії  та структури Збройних Сил України у вікторині «Збройні сили України: історія та  сьогодення».  Найкращі результати з фізичної підготовки показали  юнаки Воскресенської, Новодмитрівської, Першотравневої, Новосеменівської, Благодатненської загальноосвітніх шкіл, дисциплінованість і знання військових команд найкраще продемонстрували  учні Іванівської гімназії, Воскресенської та Любимівської загальноосвітніх шкіл, найвправнішими у стрільбі  стали юнаки Новодмитрівської загальноосвітньої школи (12 попадань в ціль з 15 можливих).

       За підсумками гри переможцями першого етапу стали команда Першотравневої  ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІІ місце), Іванівська гімназія (ІІ місце), Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  (І місце).  Крім того, рішенням суддівської колегії  визначено переможців  особистої першості  з фізичної підготовки (підтягування). Ними стали: Кравчук Андрій з Воскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Медведовський Володимир та Гетьман Ігор з Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Бутенко Віталій з Нововасилівського НВК, які посіли ІІІ місце, ІІ місце посіли  Гаврон Р. (Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),  Ковба М.  (Благодатненська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Бутенко В. (Трохимівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),  Роїк Є., Тишковець В.  з Воскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Поляков А. (Першотравнева ЗОШ І-ІІІ ступенів та Крижановський С. з Любимівської   ЗОШ І-ІІІ ступенів. Абсолютними лідерами за кількістю підтягувань стали  учень Новодмитрівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Стут Михайло, Шолохов Віталій з Новосеменівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та  Литвиненко Андрій з Першотравневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, які посіли І місце.

Переглядів: 403 | Додав: cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0