Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Фестиваль-конкурс патріотичної пісні та поезії
15:51
Фестиваль-конкурс патріотичної пісні та поезії

Моя Україна- широкі простори

Поля  і левади, долини і гори

Молитва  і пісня, і слово натхнення

Наша праця  і талант, Україно, для тебе!!!

       18 жовтня 2016 року  комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» на базі Іванівської гімназії відбувся фестиваль-конкурс  патріотичної пісні  та поезії  «Ти навіки у серці, моя Україно!» В ньому взяли участь учнівські колективи, окремі виконавці з 11 загальноосвітніх навчальних закладів.  Фестиваль-конкурс проходив  у номінаціях «Вокал», «Художнє читання».

      У номінації «Вокал»  яскравими були виступи хору Трохимівської загальноосвітньої школи  (керівник Дзюба Т.І.),  учнівського колективу   5 класу  Іванівської гімназії (керівник Юрова І.М.). У даній номінації  виступили також вокальні ансамблі «Калинонька» (Воскресенська ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Мовчан О.О.), «Веселка» (Нововасилівський НВК, керівник Мовчан О.О.), «Горобинка» (Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ стуупенів, керівник Кидалова Н.В.), «Калинка» (Благодатненська ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Іванова Л.І.), дуети Гончарова Влада та Капушева Софія з Новосеменівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Червона Олександра та Бачуріна Єлизавета з Іванівської гімназії, Мартинова Аліна та Шумак Анастасія з Воскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, солісти Пую Артем з Новосеменівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Рогожнікова Марина з Іванівської гімназії, Сидорчук Лада з  Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Іщук Діана з Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Бабешко Анна з Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Охоцький  Дмитро з Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

      В номінації «Художнє читання» прийняли участь  10 виконавців. Серед них неодноразовий переможець обласного конкурсу віршованої поезії «Поетичний вернісаж» Гетало Катерина, учениця Іванівської гімназії, яка продекламувала свій власний вірш «Не відрікаюсь». Своє ставлення до рідної України, свої думки і переживання про долю країни, про її труднощі та  надію на краще майбутнє  висловили у власних віршах  Маковійчук Ірина з Трохимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  ( вірш «Моя рідна Херсонщина»), Білоус Тетяна  з Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вірш «Перемога буде за нами»). З творами класиків української літератури та сучасних українських авторів виступили  Мартинова Дарина (Воскресенська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Грицишина Катерина (Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Васильєва Юлія, Попова Анна та Бабешко Дмитро  з Іванівської гімназії, Міркевич Вероніка з Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Лацко Дарія та Костюкова Ірина з Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

       Рішенням компетентного журі фестивалю-конкурсу переможцями  стали:

  У номінації «Вокал»

І місце –Хор Трохимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів(керівник Дзюба Т.І.), учнівський колектив 5 класу Іванівської гімназії, керівник Юрова І. М., Рогожкіна Марина, Іванівська гімназія, керівник Дереза Г.М.

ІІ місце – вокальний ансамбль «Горобинка», Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Кидалова Н.В., Пую Артем з Новосеменівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

ІІІ місце – Дует  Червона Олександра та Бачуріна Єлизавета, Іванівська гімназія, керівник Дереза Г.М.

   У номінації «Художнє читання» І місце  в молодшій віковій категорії посіла учениця Новодмитрівської ЗОШ І – ІІІ ступенів  Грицишина Катерина, ІІ – Міркевич Вероніка з Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів; в середній віковій категорії  переможцями стали Білоус Тетяна з Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів(ІІ місце) та Костюкова Вікторія з Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів )ІІІ місце); у старшій віковій категорії журі одноголосно визнало переможцем Гетало Катерину з Іванівської гімназії.     

      Наприкінці  заходу директор КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості» Пташнік М.І. подякувала всім учасникам за кропітку працю та побажала творчих злетів.


 

 

І. Трохименко – методист КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості»

Переглядів: 457 | Додав: cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0