Головна » 2019 » Травень » 13

З метою залучення широких верств населення до цінностей фізичної культури і спорту та підвищення ролі сім’ї як найважливішого середовища фізичного виховання 09 травня 2019 року працівниками освітніх закладів Іванівської селищної ради на Центральній площі селища Іванівка проведено ІІ етап (ОТГ) масових змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я». 
Учасниками змагань стали сімейні команди (батько, мама, дитина 2009-2011 років народження): Дерезів – Дмитро, Марія та Поліна (смт Іванівка), Тохтарових – Рустем, Яна та Растаман (с. Воскресенка), Ватаманюків – Олександр, Марина та Тіна (с. Благодатне), Гончаруків – Олександр, Наталія та Віктор (с. Новосеменівка), Р ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 13.05.2019 | Коментарі (0)

9 травня 2019 року комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради для жителів та гостей селища Іванівка проведено шашковий турнір, присвячений Дню пам’яті та примирення і 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
За результатами шашкового турніру за І місце в особистій першості серед дорослих нагороджено грамотою та медаллю Лункіна Валерія (с Нововасилівка), за ІІ місце нагороджено Гришко Юлію (смт Іванівка), за ІІІ місце – Назаренка Олександра (смт Іванівка). Переможців відзначено пам’ятними подарунками – якісними туристичними термосами. 
В особистій першості з шашок серед дітей призові місця поділили між собою здобувачі ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 13.05.2019 | Коментарі (0)

9 травня 2019 року на Центральній площі селища Іванівка працювала арт-студія «Пісочний острів». Майстер-клас для дорослих і дітей проводив талановитий педагог, досвідчений, ініціативний та креативний керівник гуртка «Палітра» комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» – Мовчан Олена Олександрівна. Дорослі та діти мали змогу навчитися змішувати фарби та втілити свої творчі фантазії під час процесу розфарбовування гіпсових статуеток. Усі бажаючі з радістю поринули в чарівний світ мистецтва, в результаті чого у руках учасників майстер-класу оживали герої відомих казок і мультиплікаційних фільмів: Білосніжка, Шехерезада, Ельза, рибка Немо, свинка Пеппа тощо.

... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 13.05.2019 | Коментарі (0)

29 квітня 2019 року команди учнів Іванівського ліцею № 1 молодшої і середньої вікових категорій під керівництвом вчителя Іванівського ліцею № 1 Іванівської селищної ради та тренера КЗ "Дитячо-юнацький центр" Лежнюка В.В. взяли участь у змаганнях з футболу, які відбулися в Асканії Новій. За кубок переможця боролися 8 команд Херсонської області (м.Каховка, м.Херсон, Присиваське ОТГ, смт Асканія Нова, смт Новотроїцьк, смт Нижні Сірогози, с. Хлібодарівка). За підсумками змагань наші футболісти середньої вікової категорії посіли 5 місце. Команда молодшої вікової категорії з рахунком 7—5 виграла в грі з асканійською командою.

... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 13.05.2019 | Коментарі (0)

08 травня 2019 року збірна команда Іванівських ліцеїв № 1 і № 2 Іванівської селищної ради під керівництвом методиста КЗ «Дитячо-юнацький центр» Карнауха В.В. й учителя Іванівського ліцею № 1, тренера КЗ «Дитячо-юнацький центр» Лежнюка В.В. взяла участь у ІІІ (обласному) етапі фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2019» за програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2018-2019 навчальному році, що відбувся в м. Каховка. За підсумками фестивалю учасники команди нагороджені грамотами та медалями за 2 командне місце у стрибках на скакалках (1 місце в особистій першості – Карплюк Ірина та 2 місце – Кохановська О ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 13.05.2019 | Коментарі (0)