Головна » 2019 » Травень » 13 » Змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»
08:43
Змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

З метою залучення широких верств населення до цінностей фізичної культури і спорту та підвищення ролі сім’ї як найважливішого середовища фізичного виховання 09 травня 2019 року працівниками освітніх закладів Іванівської селищної ради на Центральній площі селища Іванівка проведено ІІ етап (ОТГ) масових змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я». 
Учасниками змагань стали сімейні команди (батько, мама, дитина 2009-2011 років народження): Дерезів – Дмитро, Марія та Поліна (смт Іванівка), Тохтарових – Рустем, Яна та Растаман (с. Воскресенка), Ватаманюків – Олександр, Марина та Тіна (с. Благодатне), Гончаруків – Олександр, Наталія та Віктор (с. Новосеменівка), Роїків – Олександр, Тетяна та Єлизавета (с. Воскресенка), Попових – Сергій, Надія та Єлизавета (с. Трохимівка), Ходіних – Сергій, Вікторія та Кирил (с. Нововасилівка).
Не зважаючи на прохолодну і дощову погоду, команди етап за етапом наполегливо виконували програму змагань, що включала комплексні естафети на швидкість, координацію, витривалість, силові вправи: «Флорбол», «Перенеси сім’ю», «Естафета «Дартс», «Стрибки з м’ячем», «Розкидати й зібрати», «Гусениця». Поряд із цим під час вікторини перевірялися знання історії Олімпійських ігор давнини та сучасності, сучасних видів спорту, імен видатних спортсменів світу та Херсонщини.
Судді визначали переможців і призерів згідно з програмою змагань та із урахуванням призових секунд у кожному конкурсі.
За результатами наполегливої боротьби абсолютним переможницем змагань стала родина Дерезів. Друге місце виборола сімя Тохтарових, третє – Роїків. Сім’я Ходіних зайняла четверте місце, Попових – п’яте, Гончаруків – шосте, Ватаманюків – сьоме. Переможці змагань нагороджені грамотами, медалями та подарунками спортивного призначення: за перше місце – велосипед, за друге місце – ролики, за третє місце – скейт; а учасники в подарунок отримали бадмінтон.

 

Переглядів: 195 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar