Головна » 2019 » Травень » 13 » Шашковий турнір, присвячений Дню пам’яті та примирення і 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
08:36
Шашковий турнір, присвячений Дню пам’яті та примирення і 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня 2019 року комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради для жителів та гостей селища Іванівка проведено шашковий турнір, присвячений Дню пам’яті та примирення і 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
За результатами шашкового турніру за І місце в особистій першості серед дорослих нагороджено грамотою та медаллю Лункіна Валерія (с Нововасилівка), за ІІ місце нагороджено Гришко Юлію (смт Іванівка), за ІІІ місце – Назаренка Олександра (смт Іванівка). Переможців відзначено пам’ятними подарунками – якісними туристичними термосами. 
В особистій першості з шашок серед дітей призові місця поділили між собою здобувачі освіти Іванівського ліцею № 1: Трохименко Олексій нагороджений за І місце грамотою, медаллю та відзначений подарунком – волейбольним м’ячем; Стратулат Влад нагороджений за ІІ місце грамотою, медаллю та відзначений подарунком – ракеткою для настільного тенісу; та Антонян Артак нагороджений за ІІІ місце грамотою, медаллю та відзначений подарунком – бадмінтоном.

Переглядів: 193 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar