Головна » 2019 » Вересень » 30

27-28 вересня 2019 року у парку Слави селища Іванівка комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради за підтримки ради голів профкомів та профорганізацій працівників освіти Іванівського району проведено традиційні туристсько-краєзнавчі змагання серед працівників закладів освіти Іванівської ОТГ та Іванівського району.

У цьогорічних змаганнях взяли участь представники 7 закладів освіти : Іванівського ліцею № 1, Іванівського ліцею № 2, Іванівського дошкільного навчального закладу ясла-садок «Світлячок», Благодатненського навчально-виховного комплексу « гімназія – заклад дошкільн ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 30.09.2019 | Коментарі (0)

13 вересня 2019 року у комунальному закладі «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради

відбулося свято – День відкритих дверей «Країна творчості вітає друзів", на яке завітали всі бажаючі займатися в гуртках. У цей день для малечі культорганізатор Криворучко Наталія Вікторівна підготувала квест. Така форма проведення Дня відкритих дверей дає змогу дітям познайомитися з роботою гуртків та в подальшому стати вихованцями центру. Присутні на святі ще раз переконалися у тому, що учні, об’єднані любов’ю до мистецтва, мають бажання розвивати свої здібності, а щирі і гарячі серця дорослих людей допомагають юним і допитливим пізнати світ і себе, долучитись до прекрасного, зробити перші відкриття, здобути перші перемоги. Керівники гуртків у цікавій формі повели дітей по ігрових станціях закладу, щоб діти змогли перевірити свої знання та вміння в тій сфері, яка їм до вподоби. Станція «Туристська» (туристсько-краєзнавчий напрям ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 30.09.2019 | Коментарі (0)