Головна » 2018 » Листопад » 22

20 листопада 2018 року в спортивній залі комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради відбулися спортивні змагання серед учнів 3-іх, 4-их класів закладів освіти Іванівської ОТГ та особиста першість серед юнаків та дівчат 2002 р. н. і молодше з настільного тенісу.
Програма для молодших школярів складалася з таких видів змагань:
- човниковий біг 4х9 м; 
- стрибок у довжину з місця; 
- піднімання тулуба за 30 сек.; 
- метання м’яча в ціль; 
- спортивна естафета з елементами футболу.
Особливістю змагань серед дітей початкових класів стало те, що за умовами змагань закладам освіти була надана можливість виставити для участі відразу по дві команди. Керівники команд Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія - заклад дошкільної освіти» та Воскресенської початкової школи скористались такою нагодою і, як виявилось, доволі успішно.
За підсумками всіх прове ... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 22.11.2018 | Коментарі (0)

14 листопада 2018 року у м.Каховка відбулися змагання з кульової стрільби за програмою обласної Спартакіади серед учнів загальної середньої освіти у 2018-2019 навчальному році. Команду Іванівської ОТГ представляли вихованці гуртка Іванівського дитячо-юнацького центру Іванівської селищної ради (Керівник – Карнаух В.В.). За результатами змагань - особиста першість із кульової стрільби у Чкан Дарії та 6 командне місце із 23 команд-учасниць. Ми пишаємося вами і бажаємо перемог у наступних змаганнях!

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 22.11.2018 | Коментарі (0)