Головна » 2018 » Листопад » 22 » Змагання серед учнів 3-іх, 4-их класів закладів освіти Іванівської ОТГ та особиста першість серед юнаків та дівчат 2002 р. н. і молодше з на
10:22
Змагання серед учнів 3-іх, 4-их класів закладів освіти Іванівської ОТГ та особиста першість серед юнаків та дівчат 2002 р. н. і молодше з на

20 листопада 2018 року в спортивній залі комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради відбулися спортивні змагання серед учнів 3-іх, 4-их класів закладів освіти Іванівської ОТГ та особиста першість серед юнаків та дівчат 2002 р. н. і молодше з настільного тенісу.
Програма для молодших школярів складалася з таких видів змагань:
- човниковий біг 4х9 м; 
- стрибок у довжину з місця; 
- піднімання тулуба за 30 сек.; 
- метання м’яча в ціль; 
- спортивна естафета з елементами футболу.
Особливістю змагань серед дітей початкових класів стало те, що за умовами змагань закладам освіти була надана можливість виставити для участі відразу по дві команди. Керівники команд Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія - заклад дошкільної освіти» та Воскресенської початкової школи скористались такою нагодою і, як виявилось, доволі успішно.
За підсумками всіх проведених конкурсів загальнокомандну першість посіли юні спортсмени команди № 1 Благодатненського НВК «гімназія -заклад дошкільної освіти», ІІ місце – команда № 2 Благодатненського НВК «гімназія - заклад дошкільної освіти», ІІІ місце – команда № 2 Воскресенської початкової школи.
У першості з настільного тенісу серед дівчат перемогу вибороли представниці Іванівського ліцею № 2 Бульвітська Валерія (І місце), Карплюк Ірина (ІІ місце) та учениця Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району Богдан Єлизавета.
Серед юнаків майстерність володіння тенісною ракеткою продемонстрували також учні закладів загальної середньої освіти смт. Іванівки – І та ІІІ місця відповідно за Бульвітським Даниїлом та Козарчуком Олександром з Іванівського ліцею № 2, а срібним призером став представник Іванівської гімназії Перепелко Євген.
По закінченню обох спортивних змагань команди – переможниці та призери в особистій першості відзначені медалями та грамотами.

На данном изображении может находиться: 24 человека, люди стоятАвтоматический альтернативный текст отсутствует.На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоятНа данном изображении может находиться: один или несколько человек и стол

Переглядів: 304 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar