Головна » 2019 » Травень » 20 » Змагання зі спортивного туризму та краєзнавства серед учнівської молоді закладів освіти Іванівської ОТГ
15:05
Змагання зі спортивного туризму та краєзнавства серед учнівської молоді закладів освіти Іванівської ОТГ

17-18 травня 2019 року на території Парку Слави селища Іванівка комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради проведено змагання зі спортивного туризму та краєзнавства серед учнівської молоді закладів освіти Іванівської ОТГ. У змаганнях взяли участь по дві команди старшої та молодшої вікових груп (старша - 2004-2002 р.н., молодша - 2007- 2005 р.н.) Іванівського ліцею №1, Іванівського ліцею №2 , молодшої вікової групи Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія – заклад дошкільної освіти». Команда вихованців гуртків «Дитячо-юнацького центру» взяла участь у змаганнях поза конкурсною програмою.
Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені три види випробувань: командні дистанції І класу «Смуга перешкод», «Спортивне орієнтування», «Естафета з видів туризму». Також у програму були включені конкурси «У колі друзів», «Краєзнавча вікторина», «Таборування». Загальнокомандний залік визначався за найменшою сумою місць, зайнятих командами на трьох дистанціях змагань. В кожному виді дистанції дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна особа протилежної статі). Один представник команди міг взяти участь тільки у одному виді програми та конкурсних випробуваннях. Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене Організаторами.
Суддівство змагань забезпечили кваліфікована команда суддів, яка складалася з 8 чоловік. Головним суддею туристичних змагань виступав Батаєв Іван Миколайович, керівник гуртків «Спортивний туризм», заняття якого проводяться на базі закладів освіти Іванівки.
За остаточними підсумками суддівських протоколів серед школярів старшої групи (2004-2002 роки народження) представники Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія –заклад дошкільної освіти» здобули перше місце у конкурсі «Таборування», треті призові місця - у командній смузі перешкод , спортивному орієнтуванні і за результатами змагань посіли ІІІ загальнокомандне місце. Старшокласники Іванівського ліцею №1 здобули третє місце у конкурсі «Таборування», другі місця у таких видах змагань як командна смуга перешкод, спортивне орієнтування, естафета з видів туризму і відповідно у загальнокомандному заліку отримали ІІ місце. Молодші школярі, цього ж закладу освіти, показали відмінні результати зі спортивного орієнтування. Результати в інших видах змагань у них співпадають із старшими товаришами, що дало їм змогу зайняти другу сходинку, нехай і на умовному п’єдесталі пошани. Лідерами ж дводенних спортивних змагань стали діти та підлітки Іванівського ліцею № 2. Гарні результати за підсумками всіх видів змагань дозволили представникам обох команд закладу зайняти переможне І-ше загальнокомандне місце.
Поза конкуренцією була збірна команда вихованців гуртків «Спортивний туризм», але , як було зазначено вище, вона брала участь у змаганнях поза конкурсною програмою.
Всі команди -учасниці змагань були відзначені грамотами та медалями.
За допомогу в суддівстві щира вдячність головній суддівській колегії та представникам команд. Можливо, не всі задоволені своїми результатами, та, напевне, раді новим знайомствам, пригодам, приємним хвилинам відпочинку.

Переглядів: 183 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar