Головна » 2019 » Квітень » 25 » Відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
16:05
Відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 

25  квітня 2019 року  комунальним закладом  «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради на базі Іванівського ліцею №1 проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. До участі в суддівстві гри були запрошені бійці військової бригади, що тимчасово дислокується на території Іванівської селищної ради та начальник Іванівського районного сектору головного управління ДСНС України в Херсонській області, підполковник служби Причина Олег Георгійович.. Учасниками гри стали заклади освіти Іванівської ОТГ: Іванівський ліцей №1, Іванівський ліцей №2 та Благодатненський навчально-виховний комплекс «гімназія-заклад дошкільної освіти».   

24 сильних, витривалих та відважних юнаків та дівчат вирішили випробувати себе як у інтелектуальних, так і в спортивних конкурсах. Змагання розпочалися конкурсом строю і пісні «Впоряд». Команди продемонстрували свої знання і вміння із стройової підготовки  та маршових патріотичних пісень на тематику козацтва. Інтелектуальний конкурс «Відун» засвідчив, що діти гарно знають історичне минуле України. У конкурсі «Рятівник» усі команди отримали відмінний результат      тому, що швидко і вправно вміють надати першу долікарську допомогу. Цікавим виявився туристичний етап гри «Штурм», де команди змагалися у подоланні уявних перешкод різними способами, транспортуванні постраждалого. Одним із конкурсів був «Влучний стрілець», в якому учасники гри вдосконалювали навички стрільби. Змагання між командами були напруженими, але цікавими та змістовними. І кожен із учасників мріяв про перемогу. За підсумками суддівської колегії  переможцями стали: рій  «Іванівські гайдамаки» Іванівського ліцею №1 - (І місце), рій «Нащадки Хортиці» Іванівського ліцею №2 –(ІІ місце), рій «Нащадки козацької слави» Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія-заклад дошкільної освіти» -  (ІІІ місце).  Рій «Іванівські гайдамаки» буде захищати честь Іванівської громади в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).   

Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за ґрунтовну  підготовку до випробувань гри! 

 

Переглядів: 227 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar