Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Спортивні змагання з футболу серед дівчат 2007-2008 р. н. до 199-ї річниці заснування Іванівки
15:15
Спортивні змагання з футболу серед дівчат 2007-2008 р. н. до 199-ї річниці заснування Іванівки

09 жовтня 2019 року комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради на стадіоні «Колос» селища Іванівка проведено спортивні змагання з футболу серед дівчаток 2007-2008 років народження. Їх було приурочено до святкової дати - 199-ї річниці заснування Іванівки.

Гостями юних іванівських футболісток стали однолітки з Каховки, Нижніх Сірогоз, Нижніх Торгаїв.

За підсумками ігор четверте місце зайняла команда сформована з представниць Нижньоторгаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, третє – нижньосірогозька команда «Тарпан» , друге – каховська «Мрія». Абсолютною переможницею стала наша «Зоря», яка представляла Іванівську ОТГ.

Згідно рішення суддівської колегії змагань кращими гравцями визнано Ткаченко Валерію (Іванівка) та Бендеберю Валентину (Каховка).

Команди учасниці, кращі гравці змагань були нагороджені грамотами та кубками.

Далі слово було надано тренеру каховської команди Гурнакову О.А. .

У своєму виступі Олексій Анатолійович від імені команд гостей подякував організаторам змагань за традиційну гостинність, а також виконав приємну місію. Із нагоди свята, за добросовісну сумлінну працю в досягненні спільних успіхів з футболу на Всеукраїнському та обласному рівнях тренери з футболу КЗ «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради Лежнюк Віталій Вікторович та Рєзанов Анатолій Миколайович були нагороджені грамотами та цінними подарунками Каховського районного товариства «Колос». Також грамотами та цінними подарунками він відзначив дівчат, які показали найкращу гру.

Переглядів: 191 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar