Головна » Архів матеріалів

6 червня 2017 року стартував щорічний туристичний зліт для вихованців пришкільних таборів в Молодіжному парку,  який подарував гарний настрій і позитивну енергію. В змаганнях взяла участь команда «Топ – топ»  Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу району, та команда «Туристята» Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Час, проведений на туристичному зльоті, для всіх присутніх промайнув цікаво, насичено, весело. Навіть і погода не спромоглася до своїх «примх». Було сонячно, кожен мав змогу насолоджуватися свіжим повітрям. Під час зльоту діти взяли участь у різноманітних  спортивних конкурсах і естафетах: вертикальний маятник, мишеловка, гаті, завал, кочки,  спортивне орієнтування. ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 08.06.2017

Як літо починається крилато,

  На всій землі  ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 08.06.2017

16 травня 2017 року комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» на базі Дружбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу на тему «Екологічне виховання школярів шляхом туристсько-краєзнавчої діяльності». З хлібом та сіллю гостинно зустріли учасників семінару наймолодші учасники навчального закладу. У теоретичній частині семінару розглянуто напрями та методи екологічного виховання школярів у позаурочний час. Перед педагогами виступила шкільна агітбригада «Веселка». Учасники агітбригади у своєму виступі розповіли про історію криниць,які розташовані на території села, та про цілющі властивості води, бо вона дає нам життя і потребує від нас бережного ставлення до неї. ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: ivanivka_cdt | Дата: 17.05.2017

14  квітня 2017 року  комунальним закладом  «Іванівський Центр дитячої  творчості» на базі Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу району проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. До гри були запрошені бійці військової бригади, що тимчасово дислокується на території району. Учасниками гри стали Іванівська гімназія (опорний заклад) освітнього округу району, Нововасилівський НВК, Трохимівський НВК та 6 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів (Воскресенська, Новодмитрівська, Агайманська,  Новосеменівська, Ів ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: cdt | Дата: 25.04.2017

З метою пропаганди та популяризації декоративно-ужиткового мистецтва, розвитку і поширенню українського писанкарства, як художнього явища і культурного феномену, активності учнів у відродженні народних ремесел, традицій та обрядів; виховання у дітей поваги до національної культури та історії нашого народу; популяризації Великодніх звичаїв та традицій; формування духовних, громадянських якостей та поважного ставлення до національної культурної спадщини українського народу, протягом  березня 2017 року проведено  районний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Сміється писанка  у всій красі. В зазначеному заході взяли участь учні з  11 загальноосвітніх навчальних закладів та вих ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: cdt | Дата: 04.04.2017

       10 березня 2017 року комунальним закладом "Іванівський Центр дитячої творчості" на базі Іванівської гімназії було проведено конкурс "Таврійська красуня 2017" У конкурсній програмі брали участь десять неймовірних красунь: Бабешко Віра з Новосеменівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Костюкова Вікторія з Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Курдулян Анна з Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Домантович Яна з Новодмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лозова Наталія з Нововасилівського НВК, Марушенко Катерина з Агайманської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гайтур Анастасія з Іванівської гімназії, Мартинова Дарина з Воскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чечевець Віра з Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сенега Валентина з Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступе ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: cdt | Дата: 14.03.2017

З метою удосконалення національного та художньо-естетичного виховання засобами декоративно-прикладного та декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння відродженню традиційних народних ремесел, підтримки та популяризації творчості обдарованих дітей проведено виставку-конкурс декоративно- ужиткового мистецтва «Знай  і ... Читати далі »

Переглядів: 1038 | Додав: cdt | Дата: 14.03.2017

24 лютого 2017 року на базі Новосеменівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар «Виховання національної свідомості школярів засобами народознавства. В роботі семінару взяли участь відповідальні за туристсько- краєзнавчу роботу та патріотичне виховання в навчальних закладах.

На пленарному засіданні семінару розглянуто питання щодо шляхів формування патріотичних почуттів у школярів, засобів, форм та методів виховання у підростаючого покоління національноі свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини. Заступник директора Чернявська Ж.Є познайомила присутніх з можливостями народознавства у виховній роботі закладу. Для учасників семін ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: cdt | Дата: 28.02.2017

                        

        08 листопада 2016 року на базі комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості» проведено районний інтелектуальний конкурс  «Найрозумніший».

        В ньому взяли участь Дідик Дмитро - учень Трохимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Бабешко Віра - учениця Новосеменівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Беник Каріна- учениця Воскресенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Мороз Олександр, Герасимов Єгор - учні Агайманської загальноосвітньої школи     І-ІІІ ступенів, Доля Віталій - учень Іванівської гімназії, Шарко Альбіна -учениця Новодмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Зайчуковський Артем, Лахм ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: cdt | Дата: 11.11.2016

25 жовтня 2016 року  на базі Трохимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу  в школі на тему: «Формування патріотичного світогляду школярів у позаурочній діяльності навчального закладу».

      У теоретичній частині  семінару розглянуто  напрями та методи   національно-патріотичного виховання, роль сім’ї  у вихованні патріота, особливості сучасного патріотичного виховання  у позаурочній діяльності.

      У практичній частині для учасників семінару запропоновано виховний захід «Козаку найперше слава, козаку найперша честь», в якому всі присутні прийняли активну участь.

Переглядів: 323 | Додав: cdt | Дата: 26.10.2016

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 »