Головна » 2019 » Грудень » 9 » «Золотий Голос України»
15:25
«Золотий Голос України»

07 грудня 2019 року в Обласному Палаці Молоді м. Херсон відбувся Фінал проекту «Золотий Голос України». Цей творчий проект спрямований на виявлення і самореалізацію обдарованих дітей та молоді у вокальних жанрах. Його організаторами є: Міністерство культури, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, УкрФест, Фестивальний центр «BORZENKOrekcords», Обласний Палац Молоді, кіностудія «BORZENKOFILM», за підтримки ТРК «Скіфія», радіо «Таврія». До участі у фіналі запрошувалися ті виконавці і колективи, які протягом річного відбіркового циклу отримували «Запрошення» на участь у цих фіналах.

Іванівську об’єднану територіальну громаду у Супер-Фіналі конкурсу представляли: Артеменко Аліна, учениця комунальної установи «Іванівська дитяча музична школа», та вихованки вокального гуртка ансамбль «Веселка» комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради у складі: Щастлива Діана, Дурман Діана, Лозовій Вероніка, Кагадій Крістіна.

Дівчатка брали участь у номінації «Естрадний вокал».

Виступи наших юних виконавиць були схвально сприйняті членами журі та теплими оплесками глядачів.

За підсумками конкурсу, за високу виконавчу майстерність, артистизм, яскравий виступ у Фіналі Артеменко Аліна нагороджена дипломом І ступеня, а учасниці «Веселки» отримали Диплом ІІ ступеня.

За високу педагогічну майстерність та значний вклад у виховання підростаючого покоління Подякою організаторів «Золотого Голосу України» нагороджена Мовчан Олена Олександрівна, керівник вокального ансамблю «Веселка».

З метою подальшої підтримки кращих виконавців і колективів проекту, організатори будуть запрошувати їх на участь у престижних гала-концертах і інших музичних проектах, які проходитимуть протягом наступного року у багатьох містах України.

Сердечно вітаємо наших учасниць та їх наставницю з яскравими виступами та не менш яскравими перемогами! Бажаємо їм подальших успіхів у майбутніх конкурсах та фестивалях!

Переглядів: 212 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar