Головна » 2020 » Квітень » 30 » «ЗНАЙОМТЕСЯ: ЦЕ – МИ!»
09:05
«ЗНАЙОМТЕСЯ: ЦЕ – МИ!»

З метою підтримки та розвитку творчості вихованців, їх мотивації до активної діяльності в період карантину, сприяння розвитку талантів, надання їм можливості проявляти індивідуальність, показати її широкому загалу та створити дистанційні умови для підтримки дітей в реалізації творчого потенціалу, та з нагоди 75 річниці Херсонського державного будинку художньої творчості, оголошено онлайн-конкурс «Знайомтеся: це – ми !», в якому беруть участь і вихованці комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради. Отже,

«ЗНАЙОМТЕСЯ: ЦЕ – МИ!»

«Капітошки» – це світ мистецтва і творчості, безмежної дитячої щирості і дружби, любові і взаємодопомоги. Творче кредо колективу: дарувати позитивні емоції, добро і радість глядачам. У колективі займаються двадцять талановитих, старанних та наполегливих вихованок, які
завдяки систематичній хореографічній освіті набувають не тільки професійних навичок, але й ряд необхідних якостей: почуття колективізму, працьовитості, зібраності, витримки, чуйності, доброти, патріотизму, національної гідності, інтересу до історії свого краю.
В репертуарі ансамблю сучасні естрадні танці.
Вони є постійними учасниками концертів, шоу-програм, селищних заходів.Юні танцівниці є призерами обласних конкурсів («Карусель мелодій», диплом ІІІ ступеня,2019 рік).

Керівник творчого колективу, БУЗГАН ІРИНА МИКОЛАЇВНА, всебічно знає кожного вихованця, контактує з батьками, має власний педагогічний почерк. Особливу роль в естетичному вихованні гуртківців, підвищенні їх майстерності, в розвитку смаків покладає на вдало підібраний репертуар..

Підтримайте нас! Голосуємо, ставлячи у коментарях – «смайлик».

Всім дякуємо)).

Переглядів: 192 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar