Головна » 2019 » Жовтень » 24 » Всеукраїнська акція «Птах року 2019. Грак»
13:19
Всеукраїнська акція «Птах року 2019. Грак»

Комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради підведено підсумки І-го (районного) етапу Всеукраїнської акції «Птах року 2019. Грак» . Акція проводилася з метою вивчення учнями біологічних особливостей птахів даного виду, проведення моніторингу чисельності виду на певній території, сприяння формуванню в учнів переконань, моральних принципів та активної життєвої позиції в галузі охорони птахів, активізації пізнавальної, творчої та просвітницької діяльності дітей та підлітків.

В акції взяли участь класні колективи 3-х закладів освіти Іванівської ОТГ : 8-А клас Іванівського ліцею № 1 (керівник – вчитель Ус І.П.); 5 клас Іванівського ліцею № 2 (керівник - вчитель Дзуган М.А,); учні початкових класів Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія – заклад дошкільної освіти» (керівник – вчитель Кашлюк І.І.).

І етап акції передбачав:

роботу з інформаційними джерелами для ознайомлення з біологічними особливостями птахів даного виду, цікавими фактами, використання образу грака у різних напрямках мистецтва;

розповіді про заходи, які проводитимете у закладі освіти - конкурси, тематичні лекції, випуск стінгазет, листівок, а також оповідання, казки, вірші про грака, написані та придумані учнями самостійно або разом із учителями чи батьками, малюнки та фоторепортажі, що ілюструють турботу про птаха нинішнього року;

пропагандистська робота, щодо вивчення, збереження та охорони птаха даного виду;

проведення спостережень за граком згідно програми спостережень;

оформлення та подання звітних матеріалів.

Учасники Акції оформили результати у друкованій формі у вигляді звітних матеріалів, фоторепортажів, альбомів, що розкривають зміст виконаної роботи.

За результатами детального вивчення змісту поданих матеріалів переможницею визнано роботу юних орнітологів Благодатненського НВК, яку буде направлено до Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Херсонської обласної ради для участі у ІІ етапі акції.

Переглядів: 228 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar