Головна » 2018 » Лютий » 21 » Участь вихованців центру дитячої творчості у змаганнях з пішохідного туризму у закритих приміщеннях
11:46
Участь вихованців центру дитячої творчості у змаганнях з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

18 лютого  2018 року на базі Першопокровської ЗОШ I-III ступенів (Нижньосірогозький район) відбулися змагання  з відкритої  першості Першопокровської ЗОШ  І-ІІІ ступенів з пішохідного туризму у закритих приміщеннях.  Участь у змаганнях взяли 7 команд, серед яких була і команда від Іванівської ОТГ в складі 4 чоловік, яку представляли учні Іванівської ЗОШ I-III ступенів №2, вихованці гуртка «Спортивний туризм»    комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості» (керівник І.М. Батаєв).

            Змагання проходили на дистанціях 3-х категорій складності. В межах кожної категорії виділяли 3 вікові групи. За результатами змагань в особистому заліку середньої вікової групи на дистанції II категорії складності наші спортсмени зайняли достойні місця: II місце (серед дівчат)- Курдулян Анна, III місце (серед хлопців)- Павлюк Олександр.

          Хотілося б відмітити високий рівень організації змагань, гарне відношення адміністрації навчального закладу до учасників, та теплий прийом.

            Команда гуртка «Спортивний туризм» комунального закладу «Іванівський Центр дитячої творчості» висловлює подяку Іванівській селищній раді за допомогу в організації поїздки учасників.

Переглядів: 327 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0