Головна » 2017 » Березень » 14 » «Таврійська красуня-2017»
10:42
«Таврійська красуня-2017»

       10 березня 2017 року комунальним закладом "Іванівський Центр дитячої творчості" на базі Іванівської гімназії було проведено конкурс "Таврійська красуня 2017" У конкурсній програмі брали участь десять неймовірних красунь: Бабешко Віра з Новосеменівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Костюкова Вікторія з Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Курдулян Анна з Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Домантович Яна з Новодмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лозова Наталія з Нововасилівського НВК, Марушенко Катерина з Агайманської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гайтур Анастасія з Іванівської гімназії, Мартинова Дарина з Воскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чечевець Віра з Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сенега Валентина з Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

          Одним із найбільш захопливих виявився конкурс "Музична скринька" в якому учасниці показували свої таланти. Піснями, танцями, віршами дівчаткам вдалося вразити кожного присутнього, вкотре довівши, що в Іванівському районі живуть найталановитіщі діти! Не оминемо увагою й конкурс "Ось яка я господиня".                                Конкурсантки готували домашнє завдання - пісну страву української кухні. Чого тільки не було на столі! І деруни, і вареники, і пиріжки і навіть пампушки з часником! 

Головною родзинкою став конкурс "А у нас вечірка в селі "ретро" в якому дівчата демонстрували сукні та аксесуари 50-60 років ХХ століття та вміння дефілювати.

             Журі після довгих дискусій визначило переможниць: Марушенко Катерина (Агайманська ЗОШ І-ІІІ ступенів), посіла І місце,  Бабешко Віра (Новосеменівська ЗОШ І-ІІІ ступенів)-ІІ місце, Домантович Яна (Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) посіла ІІІ місце. Переможниці нагороджені грамотами КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості».

Переглядів: 387 | Додав: cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0