Головна » 2019 » Грудень » 6 » Спортивно-розважальна гра «Козацькі забави»
15:11
Спортивно-розважальна гра «Козацькі забави»

06 грудня 2019 року в спортивній залі комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради відбулася спортивно-розважальна гра «Козацькі забави». Захід був приурочений до Дня Збройних Сил України. Його учасниками стали юнаки двох закладів освіти селища Іванівка – ліцеїв № 1, №2 та військовослужбовці військового угрупування «Південь», що дислокуються на території Іванівського району.

З привітальним словом до учасників змагань звернулася директор комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Марина Пташнік. Вона розповіла про умови та етапи проведення змагань, а також побажала учасникам дійства перемоги.

На Січі поважні козаки, які не раз були у боях, славилися силою, спритністю, мали гостре око, розумні голови, залюбки під час відпочинку брали участь у великих змаганнях.

Сучасні козаки прийшли на козацькі забави, щоб нагадати про силу українського духу.

Із неабиякою завзятістю учасники впоралися із конкурсами, які підготували та провели методист комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Віктор Карнаух, тренер цього ж закладу Дмитро Ждан та вчитель фізичного виховання Іванівського ліцею № 1 Максим Малихін. Програма змагань складалася з таких конкурсів: «Ведення м’яча», «Естафета з хокейними ключками», «Дід Мазай і зайці», «Гулівер», «Стрибки з волейбольними м’ячами», «Стрибки в мішках», «Переступання через гімнастичну палку», «Переправа», «Візок», «Човниковий біг зі стрільбою»

Цікаво й радісно було спостерігати, як хлопці показували не тільки фізичну витривалість, а і спритність, дотепність, кмітливість. Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заході.

Всі команди, які взяли участь у грі нагороджені грамотами, а винуватцям сьогоднішнього свята – військовим подарували малюнки, листи, обереги, які з любов’ю та теплом власноруч написали та виготовили учні закладів освіти Іванівської ОТГ.

«Козацькі забави» викликали шалену хвилю позитивних емоцій в учасників змагань та глядачів. Це свято ще більше об’єднало всіх!

 

 

Переглядів: 197 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar