Головна » 2017 » Травень » 17 » Семінар відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу на тему «Екологічне виховання школярів шляхом туристсько-краєзнавчої діяльності»
11:59
Семінар відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу на тему «Екологічне виховання школярів шляхом туристсько-краєзнавчої діяльності»

16 травня 2017 року комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» на базі Дружбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу на тему «Екологічне виховання школярів шляхом туристсько-краєзнавчої діяльності». З хлібом та сіллю гостинно зустріли учасників семінару наймолодші учасники навчального закладу. У теоретичній частині семінару розглянуто напрями та методи екологічного виховання школярів у позаурочний час. Перед педагогами виступила шкільна агітбригада «Веселка». Учасники агітбригади у своєму виступі розповіли про історію криниць,які розташовані на території села, та про цілющі властивості води, бо вона дає нам життя і потребує від нас бережного ставлення до неї. А чи бережемо ми все те, що нас оточує ?Ріки перетворюються в стічні канави, пересихають ставки та озера, все менше в них риби. Ми повинні знати про ці проблеми, повинні прийняти посильну участь у вирішенні хоча б деяких з них…Нам жити на цій планеті! Нам жити в нашій рідній Україні! Нам відповідати за свої вчинки!

  • практичній частині для учасників семінару запропоновано гру «Екологічний квест» в процесі якої педагоги виконували запропоновані завдання по станціям. В кінці гри учасники семінару на згадку про себе посіяли квіти на шкільній клумбі.

 

Переглядів: 427 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0