Головна » 2018 » Квітень » 3 » Семінар –практикум керівників шкільних команд по підготовці до змагань зі спортивного туризму та краєзнавства.
09:07
Семінар –практикум керівників шкільних команд по підготовці до змагань зі спортивного туризму та краєзнавства.

30 березня 2018 року на базі комунального закладу «Іванівський центр дитячої творчості» відбувся семінар –практикум керівників шкільних команд по підготовці до  змагань  зі спортивного туризму та краєзнавства серед учнівської молоді та  керівників команд по підготовці до І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Семінар проводився з метою активізації роботи з національно-патріотичного виховання школярів, популяризації туризму та краєзнавства серед підростаючого покоління.

              На семінарі  розглянуто умови проведення  змагань з туризму та краєзнавства. Керівник  туристичних гуртків Батаєв І.М. детально розповів про етапи змагань зі спортивного туризму, методист комунального закладу Ірина Трохименко  ознайомила присутніх  з випробуваннями, які мають подолати юні краєзнавці. Щодо умов участі   шкільних команд у І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура») перед присутніми виступила директор закладу Пташнік М.І.

         У практичній частині учасники семінару-практикуму  працювали з «картами-космознімками», знаходили на карті об’єкти які видно на місцевості, орієнтували карту згідно сторін горизонту використовуючи об’єкти-орієнтири на місцевості.

              Учасники семінару висловили низку пропозицій щодо організації  і проведення змагань та гри, отримали актуальну інформацію для  їх практичного впровадження.

Переглядів: 303 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0