Головна » 2019 » Грудень » 5 » Обласні фінальні змагання з кульової стрільби серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодше.
15:41
Обласні фінальні змагання з кульової стрільби серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодше.

21 листопада 2019 року в місті Каховка відповідно до Програми та Регламенту обласної спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році відбулися обласні фінальні змагання з кульової стрільби серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодше. Стрільба учасниками здійснювалася з пневматичної гвинтівки (лежачи з упору). Заклади освіти Іванівської ОТГ представляли вихованці гуртка «Кульова стрільба» (керівник – Карнаух Віктор Володимирович) комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради. До складу команди входили здобувачі освіти Іванівського ліцею № 1 : Артеменко Аліна, Галій Олександр, Дідик Дмитро, Коротенко Каріна, Тохтаров Тимур, Чкан Дарія.

За підсумками змагань наші хлопці та дівчата стали третіми в області в загальнокомандному заліку, а Галій Олександр виборов першість в особистому заліку.

Вітаємо наших гуртківців та їх наставника з гарними результатами!

Переглядів: 209 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar