Головна » 2017 » Червень » 8 » Міжнародний День захисту дітей
09:27
Міжнародний День захисту дітей

Як літо починається крилато,

  На всій землі  об’єднує людей

         Велике, світле, неповторне свято –

   День міжнародний захисту дітей!

 

           Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

         День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.                                     1 червня комунальний заклад «Іванівський Центр дитячої творчості»  спільно з Іванівською гімназією (опорним закладом) освітнього округу району організував святково - розважальну програму для дітей під назвою «Ми хочемо жити у мирі й добрі». Свято  розпочалося з привітань. З вітальним словом до присутніх звернулася  заступник голови Іванівської районної державної адміністрації  Наталія  Максак.  У своєму вона побажала діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, життєву силу від цілющої матінки землі, знайти нових друзів, добре відпочити і пам’ятати про те, що вони – українці і повинні пишатися цим.  Діти, вчителі та батьки, які щодня, долаючи  життєві труднощі заради таких посмішок на вустах малечі, щиро раділи сказаним словам та гостям, які завітали до них на свято. Адже, вони, як ніхто інший знають ціну радості та щастю. І вдало розказаний віршик або просто впевнено зроблений крок – це вже велика перемога не тільки для них і батьків, а для всього українського суспільства у якому вони живуть і будуть жити надалі. І від нас дорослих залежить наскільки якісним і комфортним буде життя дітей з особливими долями.

        Всіх присутніх вітали вихованці КЗ «Іванівський Центр дитячої творчості» та учні Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу району з танцями та піснями.

            Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх. Дітей нагороджували призами, які були придбані на кошти Іванівської селищної ради. В цей день діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято назавжди залишиться у дитячих спогадах як промінь світла. Закінчилося свято Веселковою піснею.

         Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді і ми зможемо відчути смак справжнього щастя!     

Переглядів: 319 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0