Головна » 2017 » Грудень » 7 » Козацькому роду немає переводу
09:30
Козацькому роду немає переводу

6 грудня відзначається День Збройних Сил України - це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності та цілісності України. І вже стало традицією вітати у цей день усіх хлопців, чоловіків. Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Наші хлопці - майбутні захисники Вітчизни, з гідністю нестимуть це звання, адже їм довірять оберігати спокій багатьох мільйонів жителів України. Для того, щоб стати справжніми захисниками, потрібно вже зараз готуватися: загартовуватися, займатися спортом. І не тільки! Треба ще бути мужніми, винахідливими і кмітливими.

Саме тому, 5 грудня, напередодні свята Дня Збройних Сил України комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» спільно з Іванівською гімназією (опорним закладом) освітнього округу району проведено пізнавально-розважальну гру «Козацькому роду немає переводу» для учнів району та військових, що дислокуються у с. Новомиколаївка.

І ось, розпочалися змагання. Дві команди: збірна учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та команда військових, нагадавши присутнім, що всі вони козацького роду діти, відважні і рішучі, розпочали «запеклий бій», але не кулаками, а дружно змагаючись. Школярі та військові із задоволенням демонстрували сміливість і кмітливість у цікавих, насичених великим патріотичним підґрунтям конкурсах. Втому знімали музичними паузами. З дитячих вуст Дерези Поліни, Артеменко Аліни, Рогожнікової Марини, Щастливої Діани линули до глядачів пісні про неньку-Україну, про татусів, про добро, яке має бути сильніше зла, про щасливе майбутнє Вітчизни.

Обєктивний підсумок протистоянню двох команд підбило уважне журі. Перемогла дружба. Наприкінці свята дівчатка вручили військовим обереги та малюнки з листами, які військовослужбовцям передали школярі. Збірна команда учнів 9-11 класів отримала від командування військових Подяку за участь у пізнавально-розважальній грі «Козацькому роду немає переводу». Усіх присутніх військовослужбовці пригостили смачним компотом із сухофруктів та печивом.

Щиро зичимо миру та спокою Вам, дорогі друзі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку вашим оселям.

Переглядів: 308 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0