Головна » 2020 » Лютий » 14 » "ІДЕАЛЬНА ПАРА"
14:24
"ІДЕАЛЬНА ПАРА"

4 лютого 2020 року комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради проведено конкурс «Ідеальна пара – 2020», учасниками якого стали три пари юнаків та дівчат із закладів освіти Іванівської ОТГ. Захід мав розважальний характер і був приурочений Дню святого Валентина, або по іншому Дню закоханих, який щорічно припадає саме на сьогоднішню дату.

Під час участі в доволі таки насиченій розважальній програмі пари мали змогу проявити свої ерудицію, кмітливість, пластичність, почуття гумору, беручи участь у 8 конкурсах : «Хто я?», «Батл», «Танок ідеальної пари», «Ромео і Джульєта», «Почуй мене», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!», «Ерудит», «Сердечне ворожіння».

Голєва Ліна та Мащинов Ілля, представники Іванівського ліцею № 1, за результатами випробувань, доказали вболівальникам та членам журі, що саме вони гідні звання «Ідеальна пара». «Найгармонійнішою парою» стали Самолюк Віталія та Рубець Олег з Іванівського ліцею № 2. А в номінації «Найоригінальніша пара» не було рівних Тумченок Дар’ї та Сєвєріну Родіону з Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія –заклад дошкільної освіти».

Конкурсанти нагороджені грамотами за перемогу у зазначених номінаціях.

Всім шкільним парам дякуємо за участь, за те, що подарували глядачам неймовірну кількість позитивних емоцій та бажаємо успіхів у інших творчих конкурсах.

Переглядів: 189 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar