Головна » 2017 » Квітень » 25 » І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
09:04
І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

14  квітня 2017 року  комунальним закладом  «Іванівський Центр дитячої  творчості» на базі Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу району проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. До гри були запрошені бійці військової бригади, що тимчасово дислокується на території району. Учасниками гри стали Іванівська гімназія (опорний заклад) освітнього округу району, Нововасилівський НВК, Трохимівський НВК та 6 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів (Воскресенська, Новодмитрівська, Агайманська,  Новосеменівська, Іванівська № 2, Благодатненська). 

72 сильних, витривалих та відважних юнаків та дівчат вирішили випробувати себе як у інтелектуальних, так і в спортивних конкурсах. Змагання розпочалися конкурсом строю і пісні «Впоряд». Команди продемонстрували свої знання і вміння із стройової підготовки  та маршових патріотичних пісень на тематику козацтва. Інтелектуальний конкурс «Відун» засвідчив, що діти дуже гарно знають історію України. У конкурсі «Рятівник» всі команди отримали відмінний результат, тому що швидко і вправно вміють надати першу долікарську допомогу. Цікавим виявився туристичний етап гри «Штурм», де команди змагалися у подоланні уявних перешкод різними способами, транспортуванні постраждалого. Одним із конкурсів був «Влучний стрілець», в якому учасники гри вдосконалювали навички стрільби. Змагання між командами були напруженими, але цікавими та змістовними. І кожен із учасників мріяв про перемогу. За підсумками суддівської колегії  переможцями стали: рій  «Гайдамаки» Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу району - (І місце), рій «Богунівці» Новодмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - (ІІ місце), рій «Українські козаки» Нововасилівського НВК  -  (ІІІ місце).  Рій «Гайдамаки» буде захищати честь Іванівського району в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який буде проходити у місті Херсоні. Вітаємо переможців.

Переглядів: 350 | Додав: cdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0