Головна » 2017 » Листопад » 22 » Брейн-ринг з правознавства.
09:51
Брейн-ринг з правознавства.

Своєю силою закони зобовязані правам

К. Гельвецій

 

Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. У свій час знаменитий юрист Стародавнього Риму Ульпіан висловив чудову думку: «Знання права заслуговує найбільшої поваги»

З метою поглиблення знань учнів про соціальні та правові норми, галузі права, правовідносини, правопорядок та юридичну відповідальність, виховання поваги до законодавства України, правової свідомості комунальним закладом «Іванівський Центр дитячої творчості» проведено районну гру «Брейн-ринг з правознавства».

В грі взяли участь команди старшокласників «Феміда»(Агайманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), «Закон» (Іванівська гімназія (опорний заклад) Іванівського освітнього округу, «Фортуна» (Любимівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів). Учасники гри показали відмінні знання з теорії держави та права, основних обовязків, прав та свобод громадян.

За підсумками гри перемогла команда правознавців Іванівської гімназії (опорного закладу) Іванівського освітнього округу, команди Новосеменівської та Агайманської загальноосвтініх шкіл І-ІІІ ступенів посіли відповідно ІІ та ІІІ місце.

Переглядів: 326 | Додав: ivanivka_cdt | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0